Международни партньори за парични преводи в мрежата на Easypay

Universal Payment Transfer (UPT)

UPT

Предлагани услуги:

 • Получаване на пари в брой от Турция
 • Изпращане на пари в брой до Турция

Universal Payment Transfer (UPT) е турска платежна система, собственост на частната инвестиционна банка Aktif Bank. Услугите на UPT се предлагат в над 14 000 локации. Можете да извършвате парични преводи в брой от и до всеки пощенски клон в Турция.


Официален сайт на UPT:
www.upt.com.tr

 

Ria Financial Services (RIA)

RIA

Предлагани услуги:

 • Получаване на пари в брой от чужбина
 • Изпращане на пари в брой до чужбина

Ria Financial Services е една от най-големите световни организации за трансфер на пари. Американската компания е основана през 1987г. RIA разполага с мрежа от над 292 000 локации и обслужва повече от 147 страни по света.


Официален сайт на RIA:
www.riafinancial.com

Small World Financial Services (Small World)

Small World

Предлагани услуги:

 • Получаване на пари в брой от чужбина

Small World Financial Services е международна организация за парични преводи с над 150 000 локации в цял свят. Компанията е базирана в Испания и обединява няколко платежни системи: Small World, Choice, UNO, LCC, Express Funds, Global Link, Swiss Transfers, Universal de Envios.


Официален сайт на Small World:
www.smallworldfs.com

 

Moneytrans

MoneyTrans

Предлагани услуги:

 • Получаване на пари в брой от чужбина
 • Изпращане на пари в брой до Белгия, Холандия, Румъния и Чехия

MoneyTrans стартира своя бизнес за обмяна на валута в Испания през 1991 г. Компанията се развива успешно като международен паричен оператор от 2002 г. и към момента разполага със собствени офиси в пет европейски държави (Белгия, Холандия, Испания, България и Румъния), както и в Африка.


Официален сайт на Moneytrans:
www.moneytrans.eu

Money Exchange

Money Exchange

Предлагани услуги:

 • Получаване на пари в брой от чужбина

Money Exchange е лицензирана платежна институция, основана през 1995 г. в Испания.
Компанията поддържа собствена мрежа от офиси, предлагащи парични преводи, обмяна на валута и предплатени карти за международни телефонни разговори. Към момента разполага с 80 офиса в Испания, собствени офиси в Швейцария (3), Гърция (1), Румъния (1), Великобритания (3), Италия (2), Швеция (2), Белгия (7), Холандия (2) и Мароко (24), както и дъщерни дружества или споразумения с местни партньори в други страни по света.


Официален сайт на Money Exchange:
www.moneyexchange.es

 

Золотая Корона / Golden Crown

Предлагани услуги:

 • Получаване на пари в брой от Русия и ОНД
 • Изпращане на пари в брой към Русия

«Золотая Корона – Денежные переводы» е един от най-бързо развиващите се руски парични оператори, собственост на ЦФТ (Центр Финансовых Технологий) – компания за платежни услуги и разработване на банков софтуер.

Услугата е на пазара от 2003 г. и се предлага в повече от 48 000 локации в Русия, Абхазия, Азербайджан, Беларус, Виетнам, Грузия, Израел, Казахстан, Китай, Киргистан, Молдова, Монголия, Непал, Таджикистан, Узбекистан, Украйна и Чехия.


Официален сайт на компанията:
www.perevod-korona.com

Fexopay

Fexopay

Предлагани услуги:

 • Получаване на пари в брой от чужбина
 • Изпращане на пари в брой до чужбина
 • Плащане на битови сметки и данъци от чужбина

Fexopay е собствена услуга на Изипей АД за международни парични преводи. Услугата е добре позната сред българите, работещи и живеещи в Европа. В офисите на нашите партньори могат да бъдат заплатени битови сметки и данъци в България, както и да се изпратят и получат пари на достъпни цени.


Официален сайт на Изипей АД:
www.easypay.bg